Categorieën
Geen categorie

#KONING #LUNCHT MET #WIJKRAAD

#Peter #Hoeboer, #oprichter en #voorzitter van #STICHTING #BLIJE #BUREN genoot op 26 april 2023 de #lunch in #Paleis #Huis ten #Bosch in #Wassenaar. Met ruim 100 #buurtwerkers was de heer #Peter Hoeboer voorgedragen voor deelname deze #eervolle #lunch.

Waarmede #ZIJNE #MAJESTEIT DE #KONING, HARE MAJESTEIT DE #KONINGIN #MAXIMA, HARE MAJESTEIT KONINGIN-MOEDER BEATRIX (85 jaar) samen met 100 #verbinders uit het #sociaal #domein de #vorstelijke #vreugde deelden van het #tienjarig #ambtsjubileum van onze geliefde #Vorst.

De heer Hoeboer werd door de #Koning #Willem – #Alexander toegesproken. Met de lunch wil het #Koningspaar mensen bedanken die zich hebben #ingezet voor hun #omgeving.

De #Rijksvoorlichtingsdienst melde eerder, citaat:
“een feestelijke lunch aan in de Oranjezaal op Paleis Huis ten Bosch: een ‘10Maal’. Ook Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden is aanwezig. In een video roept de Koning op om inwoners van het Koninkrijk der Nederlanden voor deze lunch voor te dragen. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima willen graag honderd gasten ontvangen die in de ogen van anderen een tien verdienen vanwege hun bijzondere betekenis voor hun omgeving.

Koning Willem-Alexander: “De afgelopen tien jaar heb ik heel veel mensen ontmoet die zich fantastisch inzetten voor anderen, voor de buurt of het algemeen belang. Voor hun inzet voor Nederland wil ik die mensen bedanken. Eind april hoop ik tien jaar uw koning te zijn. Ik wil dan graag trakteren op een feestelijke lunch. Voor mensen die een tien verdienen vanwege hun inzet voor anderen. Kent u zo iemand? Dan wil ik diegene graag ontmoeten.”

Iemand voordragen kan tot en met maandag 20 februari via de website www.10maal.nl. De Dienst van het Koninklijk Huis maakt – na een gewogen loting onder toezicht van een notaris – een keuze uit de inzendingen op basis van de ingestuurde motivaties. De honderd genodigden krijgen uiterlijk begin april bericht.”

#WIJKRAAD #ZUID – #WEST #AMSTERDAM is zeer vereerd, dat de heer Peter #Hoeboer als #vertegenwoordiger van de #Wijkraad de #koninklijke #lunch mocht #genieten.

Na #afloop van de lunch werd een mooie #groepsfoto gemaakt van de #koninklijke #familie met de #100deelnemers. Koningin-moeder #Beatrix was duidelijk goed gestemd, zij #straalde!