Categorieën
Geen categorie

WIJKRAAD VRAAGT OVERHEID OM STEUN STICHTING BLIJE BUREN

S O L I D A R I T E I T S – V E R K L A R I N G

WIJKRAAD ZUID – WEST AMSTERDAM, opgericht in 1951, zijnde een platform van 18 bewonersorganisaties in Zuid – West Amsterdam ter behartiging van de collectieve belangen vanuit bewonersperspectief, verklaart zich hierdoor SOLIDAIR met:
STICHTING BLIJE BUREN;

De WIJKRAAD stelt zich op het standpunt dat de Stichting Blije Buren ONMISBAAR werk levert door alle vormen van maatschappelijke ondersteuning welke de STICHTING BLIJE BUREN biedt aan de meest kwetsbare bewoners.

Door het werk van de Stichting Blije Buren wordt veel gedaan aan preventieve gezondheids- en welzijnsactiviteiten. Dit werk bespaart de maatschappij veel kosten. Hierdoor worden wekelijks duizenden Amsterdammers in hun dagelijks leven op essentiële punten ondersteunt, zodat zij niet letterlijk ten ondergaan in het dagelijks leven.

De WIJKRAAD verklaart zich dan ook van ganser harte solidair. Wij verzoeken u het daarheen te leiden, dat het werk van de vrijwilligersorganisatie Blije Buren mogelijk wordt gemaakt en krachtig wordt ondersteund.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.