Categorie├źn
Geen categorie

KONINKLIJKE EXCUSES SLAVERNIJTIJD EMOTIONEEL VOOR BETROKKEN, GOEDE ONTVANGS TIJDENS KETI KOTI OP HET MUSEUMPLEIN

De door het staatshoofd aangeboden excuses voor de ‘misdaden tegen de menselijkheid’ werden door de verzamelde menigte op het Museumplein zeer enthousiast, emotioneel en goed ontvangen tijdens de viering van Keti Koti 2023. Een nieuw tijdperk van heling, verzoening en herstel kan worden ingeluid.

Het Museum was na een regenachtige start in de ochtend, druk bezocht. De boodschap van de Koning in het Oosterpark kon via beeldschermen worden gevolgd middels een live uitzending. Naast een podium vol muziek, veel bloedworst en Fladderbarbeques, was er ook een cultureel programma waaraan men deel kon nemen, alles in een gemoedelijke sfeer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.