Categorie├źn
Geen categorie

KONINGSDAG ALS VANOUDS GEZELLIG!

Koningsdag | Onderwerp | Het Koninklijk Huis

Wijkraad Zuid-West Amsterdam verheugt zich over de terugkeer van de traditionele viering van Koningsdag met activiteiten in onder meer het Vondelpark, de vrije markt op de Apollolaan en de Beethovenstraat. Na drie jaar COVID pandemie en de beklemmende maatregelen ter preventie brengt de viering van Koningsdag weer de warmte van de ORANJEZON tot ons, verbinding en verbroedering waar de MONARCHIE voor staat!

Koningsdag kroon - Knutseltips nl

In een brief aan Zijne Majesteit Koning Willem Alexander, feliciteert de Wijkraad het buitengewoon geliefd Staatshoofd met zijn vijfenvijftigste verjaardag en betuigt de Wijkraad haar aanhankelijkheid aan de MONARCHIE. Graag wensen wij Zijne Majesteit wijsheid in Zijn Hoge Regering, Gods zegen, een goede gezondheid en een prachtige viering van Koningsdag!

Alles is Oranje: waarom Koningsdag steeds belangrijker ...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.