Kunstwerk Amstelveenseweg

Aanvraagnummer 3822479
Plaatsing sculptuur André Volten 
Ingediend op 24-07-2018. Soort procedure: Reguliere procedure.
Projectomschrijving: Bij het voormalig hoofdkantoor van BPD in Hoevelaken staat een sculptuur van André Volten. Nu het terrein in Hoevelaken herontwikkeld wordt zou BPD het beeld graag verplaatsen naar het nieuwe hoofdkantoor aan het IJsbaanpad in Amsterdam.

De Spiegel van de Hemel, van André Volten

Het is de bedoeling dat de sculptuur komt te staan aan de Amstelveenseweg op het grasveldje naast de hoofdingang van het Bouwfonds dat op IJsbaanpad 1A zit. Van André Volten staat al werk in Amsterdam Zuid:aan de Minervalaan bij de Stadionkade, genaamd ‘Untitled’:

Untitled, van André Volten

Het kunstwerk mag er komen:
De Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied maakt namens burgemeester en wethouders van de gemeente Amsterdam bekend dat zij een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) heeft verleend. Het betreft een vergunning voor het plaatsen van kunstwerk “Spiegel van de hemel” van André Volten op de locatie IJsbaanpad 1 A te Amsterdam.
Aanvrager: BPD Ontwikkeling B.V.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven