Bekendmakingen

Gezien de ontoegankelijkheid van de door de gemeente gepubliceerde ‘bekendmakingen’  is Wijkraad Zuid West er toe overgegaan een selectie  gerangschikt naar buurt op haar website te plaatsen. Het betreft vergunningen die het individuele belang van de aanvrager overstijgen.

Regelmatig worden de bekendmakingen in een aparte rubriek besproken.

Voor een compleet overzicht dient U te gaan naar  https://www.amsterdam.nl/bekendmakingen. U kunt zich ook abonneren op bekendmakingen in een straal van maximaal 1500 meter rond een bepaald punt, maar deze site is niet volledig.

Laat U niet door de gemeente met een kluitje in het riet sturen. Wacht bij een alarmerende aanvraag niet tot er door de gemeente een besluit is genomen, want dan is het meestal te laat. Ageer direct, zoek medestanders, vraag alle relevante stukken op bij de gemeente.

Volgens jurisprudentie ‘…moet het tot de eigen verantwoordelijkheid van de burger worden gerekend om kennis te nemen van publicaties waarin mededeling wordt gedaan van voor hem belangrijke besluiten. De jurisprudentie laat weinig ruimte voor een verschoonbare termijnoverschrijding’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven