Dossier Havenstraat: Rechter wijst vraag om voorlopige voorziening af

Buurtcomité Havenstraat heeft eind 2019 een rechtzaak aangespannen om door middel van het aanvragen van een voorlopige voorziening het bouwproces van de British School of Amsterdam stil te doen laten leggen totdat de rechtbank in een andere procedure een uitspraak doet over de omgevingsvergunning die door de Gemeente Amsterdam werd afgegeven.

Voor uitgebreide informatie en de opvattingen van het Buurtcomité Havenstraat verwijst de Wijkraad naar de weblog van het Buurtcomité:
https://buurtcomitehavenstraat.blogspot.com/

The British School of Amsterdam realiseert momenteel in het forse pand van het voormalige Huis van Bewaring II alias Gevangenis Havenstraat een particuliere school. Zulks tot groot ongenoegen van de omwonenden.

Afgelopen jaar vernietigde de Raad van State het Bestemmingsplan Havenstraat, het Trammuseum blijft daardoor op de huidige plaats gehandhaafd.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven