Repaircafé en Kerst in Buurtcentrum Coenen

Het Repaircafé in buurtcentrum De Nieuwe Coenen bij het Roelof Hartplein organiseert op maandag 2 december een Repaircafé dat geopend is van 10:00 – 12:30 uur. Kapotte spullen kunnen hier door vrijwilligers worden gerepareerd.

vrijdag 27 – dinsdag 31 december | Gezellig samenzijn in De Coenen | vanaf 10:00 uur


In de donkere dagen tussen Kerstmis en Oudjaar is De Coenen open voor iedereen die op zoek is naar gezelligheid. We spelen spelletjes, drinken koffie en happen een oliebol. Tegen de avond drinken we een glaasje glühwein.


Entree: gratis – en voor bollen en glühwein wordt gezorgd (vrijwillige bijdrage). Voor het recital van Elizabeth Fadel op 29 december vragen we wel entree: zie hieronder.

zondag 29 dec. | Pianiste Elizabeth Fadel  | 14:30 – 16:00 uur
De Braziliaanse pianiste speelt op deze middag klassieke muziek met Braziliaanse invloed. Laat u verrassen. Wilt u alvast kennis met haar maken bekijk dan dit filmpje van Elizabeth Fadel op You Tube. Entree: € 5,00 (inclusief drankje)

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven