Kom naar het theater

Op zaterdag 02 november kunt u in de Willem de Zwijgerkerk genieten van toneel door Theatergroep Veder. Zij voeren dan het stuk “Laat je niet klein krijgen”op.

datum: Zaterdag 02 november 2019
plaats; Olympiaweg 1 in de Willem de Zwijgerkerk
tijd: 13.30 uur – 14.00 uur inloop met drankje, 14.00-15.00 uur toneel, 15.00-15.15 nabespreking, 15.15-15.30 drankje na.
Gratis toegankelijk

Met een kleurrijke flyer wordt het publiek uitgenodigd om dit toneel over “lastige situaties” die men maar gewoon accepteert, simpel omdat een mens niet anders kan uitgenodigd

Theatergroep Veder speelt Laat je Niet Klein Krijgen over dilemma’s bij ouderen en specifiek over situaties waarin je afhankelijk raakt van de hulp van anderen. Denk daarbij aan boodschappen doen, hulp met douchen, of het bijhouden van de financiĆ«n.

Ook vragen die mantelzorgers tegen kunnen komen worden meegenomen in het stuk; is het wel prettig als een zorgprofessional zomaar binnen komt? Wat gebeurdt er met uw geld als u uw pinpas uitleent?

Ouderen moeten prettig, veilig en zelfstandig kunnen leven in ons Mokum. Daarvoor zetten de organisatoren de Willem de Zwijgerkerk, Puur Zuid, het Odense Huis en Dynamo zich voor in en ook Wijkraad Zuid-West Amsterdam ondersteunt het initiatief van ganser harte.

Meer info: Imme de Winter van Puur Zuid: tel. 020 2359 477.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven