11 parken wandeltocht

Met ingang van 08 oktober gaat de elf parken wandeltocht weer van start. De elf parken wandeltocht is een begrip in Amsterdam-Zuid en Amstelveen.

De wandelingen hebben afwisselend plaats op donderdag of op dinsdag. Aanvang 10.00 uur op dinsdag en op donderdag om 13.30 uur. Het thema van de najaars editie 2019 is Tel Elke Stap. Iedere stap kunt u tellen met uw mobiele telefoon.

Er wordt gelopen onder professionele begeleiding, de wandeling duurt circa drie kwartier en kosten zijn 1 Euro per persoon per wandeling. Meer info of aanmelden via: m.regelink@amstelveensport.nl, telefoon 088 8585104

Wijkraad zuid-West roept de bewoners van Amsterdam gaarne op deel te nemen aan deze sportieve kans!

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven