Zomeractiviteiten Wijkraad

Augustus is een heerlijke zomermaand en vormt het hoogtepunt van de zomervakantie voor de schooljeugd. Wijkraad Zuid-West Amsterdam organiseert drie zomeractiviteiten voor de buurtbewoners. De Wijkraad bestaat 62 jaar en staat voor verbinding in de wijk.

Graag nodigt de Wijkraad u als bewoners uit voor deze activiteiten.

Kunstwandeling ART ZUID donderdag 08 augustus 2019, verzamelen om 14.00 uur voor de deur van het Haarlemmermeerstation aan de Amstelveenseweg. De wandeling duurt circa 2 uur. Na afloop kunt u op eigen kosten een kopje thee genieten. Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden. Meer info: 06 272 641 38 De Amsterdam Sculptuur Biënnale presenteert een belevingstentoonstelling met meer dan tachtig figuratieve beelden en ruimtelijke installaties.

ARTZUID

Bowlen dinsdag 13 augustus 2019, verzamelen om 14.15 uur bij KNIJN BOWLING voor de deur op het Scheldeplein 3, 1078 GR Amsterdam. Deze activiteit is speciaal bedoeld voor jongeren tot 15 jaar. Voor deze activiteit wordt een eigen bijdrage gevraagd van 5 Euro. Meer info: 06 272 641 38

Rijksmuseum bezoeken met rondleiding door een bevoegd historicus. donderdag 15 augustus 2019, verzamelen bij de Vijver op het Museumplein voor de deur van het Rijksmuseum om 14.00 uur. De toegangskaartjes zijn voor eigen rekening. Het Rijksmuseum is doorgaan gratis toegankelijk voor houders van de Stadspas en Museumjaarkaart. Aan de rondleiding zijn geen kosten verbonden. Meer info: 06 272 641 38

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven