Daklozencamping Vondelpark verboden

Wijkraad Zuid-West Amsterdam is verheugd dat de voorzieningenrechter de door een dakloze activist geplande daklozencamping in het Vondelpark heeft verboden. Eerder deed burgemeester Halsema het zelfde.

Het Vondelpark

Het Vondelpark is een unieke plaats waar de bewoners van Zuid, toeristen en vele anderen op een zeer aangename plek kunnen genieten van het openbaar groen, het prachtige parklandschap en de aangename ontmoetingsplaats die deze groene steedse long is.

Naast, natuur, kunst, cultuur, muziek, recreatie en natuureducatie herbergt het Vondelpark een groeiend aantal beschermde planten- en diersoorten. Veel vrijwilligers uit Zuid zijn op allerhande wijzen betrokken bij het onderhoud en overige activiteiten in het park.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven