Thema-middag ‘Opkomen voor Elkaar in Zuid’.


In samenwerking met maatschappelijke partners heeft Wijkraad Zuid West Amsterdam een thema-middag ‘Opkomen voor Elkaar in Zuid’ georganiseerd. Zulks gecombineerd met de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Een verslag vindt u elders, getuige de volgende beelden met toelichting was het een zéér geslaagde dag.

Toespraak door Bestuurder Maaike Zorgman van de FNV.
Uit handen van Maaike Zorgman en Simon Bornstein, voorzitter van de Wijkraad, ontvangt Maurice het certificaat van waardering voor zijn j-a-r-e-n-l-a-n-g-e inzet als vrijwilliger voor Buurtbuik en Wijkraad Zuid-West Amsterdam.
Ook Janhenk Peereboom van het Trammuseum krijgt het certificaat van waardering voor zijn vier decennia lange inzet voor behoud Trammuseum en Museumtramlijn.
Robert Logger van de Museumtramlijn ontvangt het certificaat uit handen van Maaike Zorgman, ook hij zet zich reeds meer dan veertig jaren in voor de Museumtramlijn.
Bianca Swart ontvangt het certificaat wegens haar jarenlange inzet voor de Museumtramlijn. Ook Frans Schouwenaar, dé netwerker van Zuid, ontving een certificaat van waardering.

Al met al een zeer druk bezochte, in alle opzichten geslaagde themamiddag, dit wordt zeker herhaald!

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven