Bewonersoproep tot ‘cashen’ in De Echo.

De waanzinnige stijging van de huizenprijzen doet vastgoedhandelaren watertanden. Zij zien geld, geld, geld. De leefbaarheid in de buurten interesseert hun geen fluit. Er valt geld te halen. Met dat doel plaatste het vastgoedbedrijf Central-Club deze week de volgende advertentie in De Echo:

Een frisse wind binnen vastgoed Amsterdam.

Huurders&eigenaren van panden opgelet!

BESTE HUURDER, huurt u op dit moment een woning in Amsterdam? Huurt u uw woning van een particulier? En misschien wel voor een zeer lage huurprijs? Dan heeft u geluk en wellicht een grote kans in handen! Wij zijn op zoek naar woningen in Amsterdam. U kunt daar als huurder bij helpen. Misschien bent u al van plan om te verhuizen of bent u op zoek naar een koopwoning. Wij zijn bereid om huurders uit te kopen als er een mogelijkheid is om de woning over te nemen. Dit betekent dat u als huurder kans maakt op een bedrag van 20.000, 50.000 of misschien wel 100.000 euro. Neem contact met ons op.

BESTE EIGENAAR, bent u eigenaar van een pand en wilt u meer rendement uit uw woning halen? Wilt u hulp bij het financieren voor het uitkopen van huurders, of bent u geïnteresseerd om uw woning met financiering vanuit ons op te laten knappen om de woning voor een hogere prijs te kunnen verkopen? Er zijn veel mogelijkheden! Kijk eens op onze website voor meer informatie of neem contact met ons op.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven