AutoMaatje, een mobiel project

De Wijkraad maakt de bewoners van Zuid-West Amsterdam er graag op attent, dat het nieuwe initiatief onder naam AutoMaatje van start is gegaan. Goede buren vervoeren buurtgenoten met hun eigen auto.

Dit project heeft als doel om goede buren hun minder mobiele buurtgenoten te laten vervoeren met hun eigen auto, soms tegen een kleine vergoeding. Men kan denken aan ritjes naar de apotheek, fysiotherapeut, et ziekenhuis, winkelcentra of aan de kapper.

Met het ANWB AutoMaatje kunnen natuurlijk ook leuke uitjes worden voorgenomen.

‘Bent u zelf minder mobiel en voor uw vervoer afhankelijk van anderen? Komt u graag in contact met uw buren? Met ANWB AutoMaatje komt u weer onder de mensen!’ juicht de bij het project horende prospectus.

Ook als u een AutoMaatje wilt worden wanneer u over een automobiel beschikt kunt u contact op nemen met de initiatief nemers. Helpt u uw minder mobiele buurtgenoten mobiel blijven? Maakt u graag gezellige ritjes? Meldt u aan bij de lokale coördinator van AutoMaatje!

Voor vervoersvragen of om u aan te melden: Tel.: 06 514 143 79 (ma.-vr.: 9-16 uur) of via email: automaatje@burennetwerk.nl

https://www.anwb.nl/lidmaatschap/maatschappelijk/mobiliteit/automaatje

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven