Zomerfeest Amstelpark

Voor een fijn zomerfeest kwamen honderden Amsterdammers naar het Amstelpark. Het kosteloze feest was een welkome dag uit naar één van de meest plezierige parken in Amsterdam-Zuid.

Op zondag 01 september 2019 kon jong en oud zich bezighouden met een rijk gevuld programma. Op het menu stonden onder anderen natuurwandelingen, kinderactiviteiten, beeldende kunst, workshops, zomerse hapjes, meditatie, muziek en dans.

Enige tijd terug werd de Vereniging Vrienden van het Amstelpark opgericht door bewoners van Buitenveldert die zich zorgen maken over de ontwikkelingen rond de Zuidas, de verbreding van de ringweg welke ten koste kan gaan van het Amstelpark.

De Vrienden van het Amstelpark overleggen geregeld met ambtenaren van het stadsdeel en bewaken het onderhoud van dit unieke park en de activiteiten die plaats vinden in het Amstelpark. Doel is om het park voortdurend beschikbaar te houden voor het publiek, zonder dat daar commercie vat op kan krijgen: een park voor iedere Amsterdammer.

Wijkraad Zuid-West Amsterdam is zeer verheugd over de activiteiten van de Vereniging Vrienden van het Amstelpark! U kunt voor reeds 5 Euro lid worden van de vereniging: www.amsteparkvrienden.nl

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven