Amstelveenlijn tijdelijk buiten functie

De Amstelveenlijn, tramlijn 5 zal in de periode van 14 juli tot en met 25 augustus niet rijden. Tijdens een grootscheepse zomeroperatie worden in zes weken tijd alle haltes tussen de Van Boshuizenstraat en het Stadshart van Amstelveen vernieuwd, evenals de railinfrastructuur en de aanleg van twee ongelijkvloerse kruisingen. In deze periode zal bus 45 rijden tussen Station Amsterdam-Zuid en Busstation Amstelveen.

Het ballastbed wordt gereinigd en vernieuwd, er worden nieuwe spoorstaven gelegd en de oude hoog-laag-perrons van de voormalige metrolijn 51 verdwijnen na dertig jaar te zijn gebruikt. Tijdens de werkzaamheden zal het verkeer hinder ondervinden, aldus het projectbureau.

Voor meer info:
Amstelveenlijn
Bovenkerkerweg 6
1185 XE Amstelveen
Postbus 2181
1000 CD Amsterdam
info@amstelveenlijn
www.amstelveenlijn.nl

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven