Huurdersbelangenvereen treedt toe tot Wijkraad

Nieuwe participant in de Wijkraad
De Huurdersbelangenvereniging is als participant toegetreden tot Wijkraad Zuid-West Amsterdam. Het bestuur van de Wijkraad heet de Huurdersbelangenvereniging enthousiast welkom, een mooi begin van het jaar 2019!Huurdersbelangen voorop
Wijkraad Zuid-West Amsterdam telt onder de participerende organisaties ook een reeks bewonerscommissies van huurcomplexen, komt op voor de belangen van huurders. Daar waar nodig in samenwerking met maatschappelijke partners.

Zelf een bewonerscommissie oprichten:
Huurders kunnen zelf een bewonerscommissie oprichten voor hun huurcomplex, straat of buurt. De Wijkraad kan u hierbij adviseren. Voor meer info kunt u contact nemen via het email-adres op deze website!

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven