Nationale Vrijwilligersdag voor Wijkraadsleden en Vrijwilligers

Op 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag. Dit is aanleiding voor de Vrijwilligers Centrale Amsterdam om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten. De wijkraadsleden (niet betaald, dus vrijwilligers) heel hartelijk bedankt voor hun inzet tijdens het jaar 2018! Nu op naar 2019.

Vrijwilligers kunnen zich laten verwennen op diverse plekken in de stad. Amsterdam telt maar liefst 243.000 vrijwilligers. Hun bijdrage is van groot belang voor vele Amsterdammers en voor de stad als geheel. Daarom worden rondom 7 december zoveel mogelijk vrijwilligers bedankt voor hun inzet. Dit zijn de mogelijkheden:

1. Stuur gratis een kaartje
Ben jij blij met een vrijwilliger of ken je iemand die mooi vrijwilligerswerk doet? Laat je waardering blijken en verras diegene met een leuk kaartje via e-mail of post. https://www.amsterdambedankt.nl/stuur-een-kaartje/

2. Kom schaatsen op het Museumplein
Op vrijdagmiddag 7 december (Nationale Vrijwilligersdag) kunnen vrijwilligers in Amsterdam gratis komen schaatsen op de ijsbaan op het Museumplein. Van 14.00 tot 16.00 uur.
Ook is burgemeester Femke Halsema voornemens om langs te komen en gratis warme chocolademelk uit te delen! Meer info en aanmelden zie hier: https://www.amsterdambedankt.nl/7-december-schaatsen-museumplein-voor-vrijwilligers/

 

3. Andere bedankacties: volg deze link: http://www.amsterdambedankt.nl/agenda-bedankacties/.
De vrijwilliger of lid van de Wijkraad moet zichzelf aanmelden voor een activiteit.

 

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven