Handtekeningenactie om behoud Huis van de Wijk Olympus

Op initiatief het Wijkopbouwcentrum Zuid-West Amsterdam is de Wijkraad een handtekeningenactie gestart met als doel het Huis van de Wijk Olympus te behouden op de huidige locatie Hygeaplein 10.

De huidige locatie, in een schoolgebouw is de meest geschikte plaats voor een HvdW in de omgeving Marathonbuurt/ Olympiabuurt. De huidige gebruikers zijn zeer tevreden over de huidige locatie en willen feitelijk niet verhuizen.

Buurtbewoners en de Wijkraad hebben daarom een handtekeningenactie op touw gezet om de huidige locatie te behouden voor de Wijk. De honderden handtekeningen en een petitie zullen worden aangeboden aan de Gemeenteraad van Amsterdam en aan het College van Burgemeester en Wethouders.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven