Huis van de Wijk Olympus gaat verhuizen

Huis van de Wijk aan de Hygieaplein.

Huis van de Wijk Olympus, nu nog gevestigd aan het Hygieaplein 10, verhuist medio november naar Olympiaweg 29-31. Het buurthuis moet wijken voor de steeds grotere wordende toestroom van leerlingen naar de internationale Europaschool. De nieuwe locatie, geen oud schoolgebouw, maar meer een oud winkelpand en een voormalig woonhuis, kent duidelijk minder allure, maar is wel meer zichtbaar. Ligt immers aan een doorgaande weg.

 

Olympiaweg 31, hoek Speerstraat, tegenover Willem de Zwijgerkerk

Voorheen zat hier een wijklocatie van Puur Zuid. Vanaf woensdag 23 mei dient iedereen uit Oud-Zuid voor Puur Zuid te gaan naar de nieuwe locatie De Vaart, Vaartstraat 82, hoek Schinkelkade (De Schinkelhof).

Schinkelhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven